Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie 500 ml

Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie brengt je een heerlijk gecombineerde geurafgifte.

Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie is bestemd voor het branden in een geurlamp - katalytische geurbrander.

€11,95 Incl. btw
Merk:
Lacrosse


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie 500 ml

  Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie 500 ml is speciaal bestemd voor het gebruik in een geurlamp ook wel genoemd katalytische geurbrander.

  Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie is een perfecte mix van twee stoere volle geuren die daar door een licht warme lang dragende geur af zullen geven.

  De Sandalwood & Bergamot is een sensuele geur die de licht warme, mild zoete sandalwood perfect door je huis laat zweven, door de combinatie met de bergamot die zorgen voor een lichte citrus en jasmijn tint is die een ideale op elkaar afgestemde combinatie.

  Deze Sandalwood & Bergamot laten deze natuurlijke ingrediënten perfect tot zijn recht komen.

  Alle geurlamp olie van Lacrosse zijn geproduceerd met 0 % alcohol dit zorgt er voor dat de geuren nooit over dreven aanwezig zullen zijn in de kamer waar deze word gebrand.

  Lacrosse levert deze Sandalwood & Bergamot is een stevige perfect afgesloten plastic fles waardoor lekken eventueel is uitgesloten.

  Bestel je de Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie 500 ml op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

   

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Lacrosse Lacrosse Ocean Breeze Geurlamp Olie

Lacrosse Ocean Breeze Geurlamp Olie

Lacrosse Ocean Breeze Geurlamp Olie geeft je een heerlijk frisse zeewind in de door jouw gekozen ruimte. Ocean Breeze Geurlamp Olie is bestemd voor het branden in een geurlamp - katalytische geurbrander.

€11,95
Lacrosse Lacrosse White Musk Geurlamp Olie

Lacrosse White Musk Geurlamp Olie

Lacrosse White Musk Geurlamp Olie geeft de onmiskenbare heerlijke geur van witte musk. Duur van de geurverspreiding 4-5 maanden.

€11,95
Lacrosse Lacrosse Wood & Tonka Geurlamp Olie

Lacrosse Wood & Tonka Geurlamp Olie

Lacrosse Wood & Tonka Geurlamp Olie geeft een aangename warme houtachtige geur. Wood & Tonka Geurlamp Olie is bestemd voor het branden in een geurlamp - katalytische geurbrander.

€11,95