Candle Tins

Candle Tins

Geniet tot wel 40 uur van jouw favoriete Greenleaf geur! Deze Candle Tins zien er niet alleen leuk uit, maar verspreiden ook een heerlijke, sterke geur in iedere ruimte van het huis.

block
block
Min: €0 Max: €15

Candle Tin Cashmere Kiss

Brandtijd: 40 uur Perfect voor een romantisch avondje thuis. Deze geur bestaat uit bergamot, jasmijn, roos, musk, vetiver, vanille en een heel klein vleugje patchouli voor wat extra warmte.

€11,25

Candle Tin Dream Blossom

Brandtijd: 40 uur Laat je betoveren door Dream Blossom. Een heerlijke geur met vanille, amandel, zwarte kersen, zoethout, bergamot en tonkaboon.

€11,25

Candle Tin Garden Breeze

Brandtijd: 40 uur Een frisse mix van jasmijn, roos, ylang ylang, citroen en bosaroma's. Deze geur doet je direct denken aan de lente!

€11,25

Candle Tin Vanilla

Brandtijd: 40 uur Geniet van de vertrouwde geur van zoete, romige vanille. Hier krijg je gegarandeerd trek van!

€11,25

Candle Tin Gardenia

Brandtijd: 40 uur Bloemige gardenia besprenkeld met dauwdruppels. Deze geur moet je geprobeerd hebben!

€11,25

Candle Tin Hope

Brandtijd: 40 uur Een warme combinatie van zoete vanille, vers fruit en kruiden. Deze geur is perfect voor het najaar, maar natuurlijk ook heerlijk in ieder ander seizoen.

€11,25

Candle Tin Linen

Brandtijd: 40 uur De geur van frisgewassen beddengoed, maar dan in een flesje, zakje of potje! Heerlijk fris en te lekker om te laten staan.

€11,25

Candle Tin Apple Spice & Cinnamon

Brandtijd: 40 uur Een gezellige en warme geurenmix van verse appel, kaneel en een vleugje citrus. Perfect voor het najaar!

€11,25