Yaknee Candle Delicious Guave

Yaknee Candle Delicious Guave

Yankee Candle Delicious Guave

Yankee Candle Delicious Guave is de heerlijk sappige smaak van rijpe guave, aangevuld met de geur van de weelderige tropen.

De Yankee Candle Delicious Guave is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als: Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Theelichten, Votive, en als Tart.

block
block
Min: €0 Max: €30

Delicious Guave Large Jar

Brandtijd 150 uur. Yankee Candle Delicious Guave is de heerlijk sappige smaak van rijpe guave, aangevuld met de geur van de weelderige tropen

€29,75

Delicious Guave Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Yankee Candle Delicious Guave is de heerlijk sappige smaak van rijpe guave, aangevuld met de geur van de weelderige tropen.

€24,75

Delicious Guave Small Jar

Brandtijd 40 uur. Yankee Candle Delicious Guave is de heerlijk sappige smaak van rijpe guave, aangevuld met de geur van de weelderige tropen.

€12,95

Delicious Guave Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Yankee Candle Delicious Guave is de heerlijk sappige smaak van rijpe guave, aangevuld met de geur van de weelderige tropen

€9,95

Delicious Guave Votive

Brandtijd 15 uur. Yankee Candle Delicious Guave is de heerlijk sappige smaak van rijpe guave, aangevuld met de geur van de weelderige tropen.

€2,60
Yankee Candle Delicious Guave Tart
Uitverkocht

Delicious Guave Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Yankee Candle Delicious Guave is de heerlijk sappige smaak van rijpe guave, aangevuld met de geur van de weelderige tropen.

€1,99