Geur Stokjes

Geur Stokjes

Deze geurstokjes geuren geven minimaal 3 maanden lang een heerlijke geur af! Plaats ze in je badkamer, toilet of zelfs in de woonkamer voor een heerlijk geuraccent.

block
block
Min: €0 Max: €35
Yankee Candle Reed Diffuser Clean Cotton 240 ml
Uitverkocht

Reed Diffuser Clean Cotton 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Clean Cotton 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Reed Diffuser Honey Glow 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Honey Glow 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Reed Diffuser Midsummers Night 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Midsummers Night 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Reed Diffuser Lemon Lavender 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Lemon Lavender 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Reed Diffuser Cinnamon Stick 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Cinnamon Stick 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Reed Diffuser Midnight Jasmine 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Midnight Jasmine 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Reed Diffuser Amber Moon 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Amber Moon 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Reed Diffuser Vanilla Satin

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Vanilla Satin is een klassieker.

€22,50
Yankee Candle Reed Diffuser Lemon Lavender
Uitverkocht

Reed Diffuser Lemon Lavender

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Lemon Lavender is de schone, frisse geur van lavendel en citrus. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Vanilla Lime

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Vanilla Lime is een heerlijke citroenfrisse geur gemengd met warme vanille. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Clean Cotton

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Clean Cotton is de herkenbare geur van pasgewassen linnengoed. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Fluffy Towels

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Fluffy Towels is de herkenbare geur van handdoeken die net uit de droger komen. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Fresh Cut Roses

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Geniet van de geur van een verse bos rozen. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Midsummer Night

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Midsummers Night is een kruidige, koele geur. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser True Rose

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. True Rose is de herkenbare geur van een verse bos rode rozen. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Garden Sweet Pea

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Garden Sweet Pea is een frisse, bloemige geur. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50
Yankee Candle Reed Diffuser Pink Sands
Uitverkocht

Reed Diffuser Pink Sands

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Pink Sands is een heerlijk frisse geur en met recht een bestseller te noemen. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50
Yankee Candle Reed Diffuser Sparkling Snow
Uitverkocht

Reed Diffuser Sparkling Snow

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Sparkling Snow is de winterse geur van verse sneeuw op dennenbomen. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Midnight Jasmine

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Midnight Jasmine is een subtiele, bloemige geur met een ondertoon van witte muskus. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50

Reed Diffuser Black Cherry

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Black Cherry is de zoete geur van versgeplukte kersen. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50