Village Candle Wild Rose

Village Candle Wild Rose

Village Candle Wild Rose

Village Candle Wild Rose, deze geur moet je beleven. Passie en een stukje creativiteit is wat de geurspecialisten van village candle gemaakt hebben van deze welbekende bloemen geur.

Wild Rose is net even wat anders dan dat je bent gewend bij alle andere merken.

Deze Roos is niet die je tegenkomt in de standaard perfect verzorgde tuinen.

Village Candle Wild Rose is wild, bloeit op op plaatsen waar je deze niet zou verwachten.

Sensueel en warm is deze roos dan ook zeker, vol en krachtig van geur door de toevoeging van een vleugje mandarijn en een mooie teug sandelhout.

Met deze spontane geur krijg je dan ook net even wat meer dan je normaliter bent gewend, durf jij het aan...

De geur Wild Rose is opgebouwd uit geuren van : Roos, Pioenroos, Mandarijn en Sandelhout.

Wild Rose van Village Candle is afkomstig uit de geurgroep Floral.

In Nederland en Belgie is de Village Candle Wild Rose leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Mini Jar, Wax Melt en Votive.

US Candles het verkooppunt voor al je Village Candle®

block
block
Min: €0 Max: €30

Wild Rose Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Wild Rose Large Jar, niet de standaard roos die je van oudsher bent gewend, deze is wild, krachtig en warm, een volle spannende bloemen geur.

€28,95

Wild Rose Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Wild Rose Medium Jar, niet de standaard roos die je van oudsher bent gewend, deze is wild, krachtig en warm, een volle spannende bloemen geur.

€23,95

Wild Rose Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Wild Rose Small Jar, niet de standaard roos die je van oudsher bent gewend, deze is wild, krachtig en warm, een volle spannende bloemen geur.

€17,95

Wild Rose Mini Jar

Brandtijd 25 uur. 1 Lont Village Candle Wild Rose Mini Jar, niet de standaard roos die je van oudsher bent gewend, deze is wild, krachtig en warm, een volle spannende bloemen geur.

€12,95

Wild Rose Wax Melt

Geurt 48 uur. Village Candle Wild Rose Wax Melt, niet de standaard roos die je van oudsher bent gewend, deze is wild, krachtig en warm, een volle spannende bloemen geur.

€6,95

Wild Rose Votive

Brandtijd 10 uur. Village Candle Wild Rose Votive, niet de standaard roos die je van oudsher bent gewend, deze is wild, krachtig en warm, een volle spannende bloemen geur.

€4,95