Yankee Candle Sleep Diffusers

Yankee Candle Sleep Diffusers

Yankee Candle Sleep Diffusers

Yankee Candle Sleep Diffusers en Refills zullen zorgen voor een ontspannen sfeer en zorgdragen voor een goede nachtrust.

De Sleep Diffusers van Yankee Candle zijn verkrijgbaar in 2 verschillende modellen en 3 verschillende geuren.

Kies één van de 3 geuren, alle 3 de geuren zijn speciaal gemengd met ingrediënten die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen zoals Lavender, Eucalyptus en Sandelhout.

Plaats één van de gekozen navulling rechtstreeks in de Sleep Diffuser, er is geen water nodig om toe te voegen en geniet maar liefst 30 nachten lang van een ontspannende geur.

Uiteraard is de de navulling makkelijk te plaatsen en snel verwisselbaar.

Stel de makkelijk instelbare timer in voor een rustgevende sfeer op de door u gekozen geur intensiteit die u zelf het meest rustgevend vind.

Slaap lekker en voel je goed met deze nieuwe innoverende Sleep Diffuser en Navullingen.

 

block
block
Min: €0 Max: €50

Sleep Diffuser Starters Kit Bronze

Yankee Candle Sleep Diffuser Starters Kit Bronze is de perfecte accessoire voor op jouw slaapkamer, maak nu kennis met deze nieuwe innovatie van Yankee Candle !

€49,95

Sleep Diffuser Starters Kit Silver

Yankee Candle Sleep Diffuser Starters Kit Silver is de perfecte accessoire voor op jouw slaapkamer, maak nu kennis met deze nieuwe innovatie van Yankee Candle !

€49,95

Sleep Diffuser Refill Starry Slumber

Geur afgifte 30 dagen Yankee Candle Sleep Diffuser Refill Starry Slumber is een navulling speciaal gemaakt voor de Yankee Candle Sleep Diffuser.

€9,95

Sleep Diffuser Refill Calm Night

Geur afgifte 30 dagen Yankee Candle Sleep Diffuser Refill Calm Night is een navulling speciaal gemaakt voor de Yankee Candle Sleep Diffuser.

€9,95

Sleep Diffuser Refill Peaceful Dreams

Geur afgifte 30 dagen Yankee Candle Sleep Diffuser Refill Peacful Dreams is een navulling speciaal gemaakt voor de Yankee Candle Sleep Diffuser.

€9,95