Village Candle Orange Cinnamon

Village Candle Orange Cinnamon

Village Candle Orange Cinnamon

Village Candle Orange Cinnamon brengt de geur van zoetig fruit die is afgerond met een heerlijk warme gloed.

Een geur die op getrouwe wijze de eenvoudige perfectie vast ligt van sappige sinaasappelen en mandarijnen.

De toegevoegde kaneel en wat kruidnagel zijn prima in balans om precies die helderheid te krijgen en warmte toe te voegen aan deze mooie geur.

Deze Orange Cinnamon is opgebouwd uit de geuren van : Mandarijn, Sinaasappel, Kaneel en Kruidnagel.

Orange Cinnamon van Village Candle is afkomstig uit de geurgroep Exotic, Spice & Woody.

In Nederland en Belgie is de Village Candle Orange Cinnamon leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Mini Jar, Wax Melt en Votive.

 

block
block
Min: €0 Max: €30

Orange Cinnamon Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Orange Cinnamon Large Jar, een perfecte mix van licht zoetig fruit die is afgerond met een heerlijk warme tint.

€28,95

Orange Cinnamon Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Orange Cinnamon Medium Jar, een perfecte mix van licht zoetig fruit die is afgerond met een heerlijk warme tint.

€23,95

Orange Cinnamon Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Orange Cinnamon Small Jar, een perfecte mix van licht zoetig fruit die is afgerond met een heerlijk warme tint.

€17,95

Orange Cinnamon Mini Jar

Brandtijd 25 uur. 1 Lont Village Candle Orange Cinnamon Mini Jar, een perfecte mix van licht zoetig fruit die is afgerond met een heerlijk warme tint.

€12,95

Orange Cinnamon Wax Melt

Geurt 48 uur. Village Candle Orange Cinnamon Wax Melt, een perfecte mix van licht zoetig fruit die is afgerond met een heerlijk warme tint.

€6,95

Orange Cinnamon Votive

Brandtijd 10 uur. Village Candle Orange Cinnamon Votive, een perfecte mix van licht zoetig fruit die is afgerond met een heerlijk warme tint.

€4,95