Warm Wool

Warm Wool

WoodWick Warm Wool

De WoodWick Warm Wool geurkaarsen zijn dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om eens diep adem te nemen en heerlijk te ontspannen.

WoodWick Warm Wool geukaarsen zijn in Nederland en Belgie verkrijgbaar als: Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HearthWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt.
block
block
Min: €0 Max: €35
Woodwick Large Warm Wool
Uitverkocht

Large Warm Wool

Brandtijd 130 uur. Dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om een diep adem te nemen en heerlijk te ontspannen.

€29,95
Woodwick Medium Warm Wool
Uitverkocht

Medium Warm Wool

Brandtijd 60 uur. Dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om een diep adem te nemen en heerlijk te ontspannen.

€19,95

Mini Warm Wool

Brandtijd 20 uur. Dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om een diep adem te nemen en heerlijk te ontspannen.

€11,95
Woodwick Ellipse Warm Wool
Uitverkocht

Ellipse Warm Wool

Brandtijd 50 uur. Dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om een diep adem te nemen en heerlijk te ontspannen.

€32,95
Woodwick Ellipse Warm Wool *LIMITED*
Uitverkocht

Ellipse Warm Wool *LIMITED*

Brandtijd 50 uur. Dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om een diep adem te nemen en heerlijk te ontspannen. Nu tijdelijk verkrijgbaar in deze speciale uitvoering!

€34,95
Woodwick Wax Melt Warm Wool
Uitverkocht

Wax Melt Warm Wool

Geurt 10 tot 12 uur. Dromerige geuren van warme wol en wilde bloemen nodigen je uit om een diep adem te nemen en heerlijk te ontspannen.

€2,50