Woodwick Magnolia

Woodwick Magnolia

Woodwick Magnolia

Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

Met deze Woodwick Magnolia heb je dan ook altijd het voorjaar in je huis.

De Woodwick Magnolia is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als: Magnolia Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, Ellipse HearthWick Flame, Petite Candle en als Mini Wax Melt.

 

block
block
Min: €0 Max: €35

Large Magnolia

Brandtijd 130 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€32,95

Medium Magnolia

Brandtijd 60 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€24,75

Mini Magnolia

Brandtijd 20 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€11,95

Ellipse Magnolia

Brandtijd 50 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€34,95