Village Candle Summer Breeze

Village Candle Summer Breeze

Village Candle Summer Breeze

Village Candle Summer Breeze is een schone frisse geur en brengt je de geur van zomerse bloemen met een briesje van de zee.

Deze aangename geur geeft je het welbekende briesje die je voelt en ruikt bij een wandeling langs de zee.

Summer breeze van Village Candle is opgebouwd uit geuren van: Kristalhelder water, Drijfhout en Kamperfoelie.

De geur is afkomstig uit de geurgoep : Oceanic, Clean & Fresh.

In Nederland en Belgie is de Village Candle Summer Breeze leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Mini Jar, Wax Melt, en Votive.

block
block
Min: €0 Max: €30

Summer Breeze Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Summer Breeze Large Jar, een schone frisse geur brengt je de geur van zomerse bloemen met een briesje van de zee.

€28,95

Summer Breeze Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Summer Breeze Medium Jar, een schone frisse geur brengt je de geur van zomerse bloemen met een briesje van de zee.

€23,95

Summer Breeze Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Summer Breeze Small Jar, een schone frisse geur brengt je de geur van zomerse bloemen met een briesje van de zee.

€17,95

Summer Breeze Mini Jar

Brandtijd 25 uur. 1 Lont Village Candle Summer Breeze Mini Jar, een schone frisse geur brengt je de geur van zomerse bloemen met een briesje van de zee.

€12,95

Summer Breeze Wax Melt

Geurt 48 uur. Village Candle Summer Breeze Wax Melt, een schone frisse geur brengt je de geur van zomerse bloemen met een briesje van de zee.

€6,95

Summer Breeze Votive

Brandtijd 10 uur. Village Candle Summer Breeze Votive, een schone frisse geur brengt je de geur van zomerse bloemen met een briesje van de zee.

€4,95