Yankee Candle Pre Fragranced Reed Diffuser

Yankee Candle Pre Fragranced Reed Diffuser

Yankee Candle Pre Fragranced Reed Diffuser

Yankee Candle Pre-Fragranced Reed Diffuser is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

Deze nieuwe geur technologie van Yankee Candle zorgt voor een onmiddellijke geurverspreiding met een levensechte geurafgifte.

Geen olie die je gewend bent van de ouderwetse traditionele geurstokjes.

Deze Pre-Fragranced starterkit bevat een decoratief vaasje die is voorzien van het Yankee Candle Logo en 5 geparfumeerde stokjes die zijn verpakt in een afsluitbare en hersluitbare plastic verpakking.

Elk stokje heeft een geurafgite van maximaal 6 weken. De bijgeleverde stokjes kan je eenvoudig in het mooie vaasje plaatsen.

Begin met 1 of 2 geurstokjes en voeg vervolgens toe of verwijder deze afhankelijk van de kamer grote en de gewenste geursterkte. 

Bij US Candles vind je uiteraard het volledige Yankee Candle Pre Fracranced Reed Diffuser assortiment.

block
block
Min: €0 Max: €25

Black Coconut Pre-Fragranced Reed Diffuser Starter Kit

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Black Coconut Pre-Fragranced Reed Diffuser Starter Kit is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€24,95

Cherry Blossom Pre-Fragranced Reed Diffuser Starter Kit

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Cherry Blossom Pre-Fragranced Reed Diffuser Starter Kit is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€24,95

Fluffy Towels Pre-Fragranced Reed Diffuser Starter Kit

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Fluffy Towels Pre-Fragranced Reed Diffuser Starter Kit is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€24,95

Midnight Jasmine Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Midnight Jasmine Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95

Warm Cashmere Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Warm Cashmere Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95

Cherry Blossom Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Cherry Blossom Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95

Fresh Cut Roses Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Fresh Cut Roses Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95

Black Cherry Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Black Cherry Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95

Pink Sands Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Pink Sands Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95

Vanilla Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Vanilla Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95

Fluffy Towels Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill

Geurafgite tot 6 weken per geurstokje. Yankee Candle Fluffy Towels Pre-Fragranced Reed Diffuser Refill is de nieuwe innovatie voor het verspreiden van een heerlijke geur in de door jouw gekozen ruimte.

€13,95