Lemon Lavender

Lemon Lavender

De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen.

block
block
Min: €0 Max: €30

Lemon Lavender Large Jar

Brandtijd 150 uur. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€29,75

Lemon Lavender Medium Jar

Brandtijd 90 uur. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€24,75

Lemon Lavender Small Jar

Brandtijd 40 uur. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€12,95

Lemon Lavender Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€9,95

Lemon Lavender Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€2,60

Lemon Lavender Tart

Geurt 8 tot 12 uur. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€1,99
Yankee Candle Reed Diffuser Lemon Lavender 240 ml
Uitverkocht
-33%

Reed Diffuser Lemon Lavender 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Lemon Lavender 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95 €21,95

Lemon Lavender Fragrance Spheres

Geurafgifte 45 Dagen De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€6,95

Car Jar Lemon Lavender

Geniet nu ook onderweg van jouw favoriete Yankee Candle geur! Deze leuke car jar geurt tot maar liefst 30 dagen!

€3,85

Car Jar Lemon Lavender 3 pack

Geniet nu ook onderweg van jouw favoriete Yankee Candle geur! Deze leuke car jars geuren tot maar liefst 30 dagen!

€7,85

Car Jar Ultimate Lemon Lavender

Geniet nu ook onderweg van jouw favoriete Yankee Candle geur! Deze leuke car jar geurt tot maar liefst 30 dagen!

€5,60

Lemon Lavender Reed Diffuser Geurstokjes

Geurafgite tot 10 Weken. Yankee Candle Lemon Lavender Reed Diffuser Geurstokjes, de geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen.

€22,95

Lemon Lavender Melt Cup

Brandtijd 24 uur. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen.

€6,99

Charming Scents Refill Lemon Lavender

Geurafgifte 4 weken. Yankee Candle Charming Scents Refill Lemon Lavender

€6,99

Lemon Lavender Fragrance Spheres

Geurafgifte 45 Dagen. Yankee Candle Lemon Lavender Fragrance Spheres, de geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen.

€6,95

Smart Scent Vent Clip Lemon Lavender

Geniet nu ook onderweg van Yankee Candle Smart Scent Vent Clip Lemon Lavender.

€5,95