Village Candle Tropical Getaway

Village Candle Tropical Getaway

Village Candle Tropical Getaway

Village Candle Tropical Getaway , dagdroom jij ook wel eens van zonovergoten eilanden, heerlijk cocktails en dat warme zomerse zonnetje....

Je vind het allemaal terug in deze sensationele geur.

De geur Tropical Getaway is een fruitige sensatie met een mooie exotische tint waarbij vers gemalen ananas en zoetige kokosmelk perfect zijn gecombineerd.

Dagdroom maar heerlijk of denk terug aan die leuke herinnering van je vakantie.

Deze Tropial Getaway geur is opgebouwd uit de geuren van : Verpletterende ananas, Zoete Kokosmelk

Tropial Getaway van Village Candle is afkomstig uit de geurgroep Citrus & Fruity.

In Nederland en Belgie is de Tropical Getaway leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Mini Jar, Wax Melt en Votive

US Candles het verkooppunt voor al je Village Candle®

block
block
Min: €0 Max: €30

Tropical Getaway Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Tropical Getaway Large Jar, een heerlijke ontspanningsgeur en daarbij een ware traktatie voor de zintuigen.

€28,95

Tropical Getaway Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Tropical Getaway Medium Jar, een heerlijke ontspanningsgeur en daarbij een ware traktatie voor de zintuigen.

€23,95

Tropical Getaway Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Tropical Getaway Small Jar, een heerlijke ontspanningsgeur en daarbij een ware traktatie voor de zintuigen.

€17,95

Tropical Getaway Mini Jar

Brandtijd 25 uur. 1 Lont Village Candle Tropical Getaway Mini Jar, een heerlijke ontspanningsgeur en daarbij een ware traktatie voor de zintuigen.

€12,95

Tropical Getaway Wax Melt

Geurt 48 uur. Village Candle Tropical Getaway Wax Melt, een heerlijke ontspanningsgeur en daarbij een ware traktatie voor de zintuigen.

€6,95

Tropical Getaway Votive

Brandtijd 10 uur. Village Candle Tropical Getaway Votive, een heerlijke ontspanningsgeur en daarbij een ware traktatie voor de zintuigen.

€4,95