Village Candle Rosemary Lavender

Village Candle Rosemary Lavender

Village Candle Rosemary Lavender

Village Candle Rosemary Lavender, genieten van de mooie dingen in het leven, deze geur helpt je daar bij.

Een meer dan prima combinatie van wat zachte kruiden, bloemen en planten, deze geur legt de fijne kneepjes van die mooie natuurlijke wereld vast.

Diep uitgebalanceerde schoonheid word verzorgd door een zachte bries verse lavendel in combinatie met frisse tinten rozemarijn en wat iris.

Ga er maar eens heerlijk voor zitten, sluit zachtjes je ogen en geniet van deze prima geur.

De geur Rosemary Lavender is opgebouwd uit geuren van : Franse Lavender, Iris en Rozemarijn

Rosemary Lavender van Village Candle is afkomstig uit de geurgroep Floral.

In Nederland en Belgie is de Village Candle Rosemary Lavender leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Mini Jar, Wax Melt en Votive.

US Candles het verkooppunt voor al je Village Candle®

block
block
Min: €0 Max: €30

Rosemary Lavender Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Rosemary Lavender Large Jar, genieten is het elk jaar weer op de dag dat de tuin voor de eerste keer in de bloei komt.

€28,95

Rosemary Lavender Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Rosemary Lavender Medium Jar, genieten is het elk jaar weer op de dag dat de tuin voor de eerste keer in de bloei komt.

€23,95

Rosemary Lavender Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Rosemary Lavender Small Jar, genieten is het elk jaar weer op de dag dat de tuin voor de eerste keer in de bloei komt.

€17,95

Rosemary Lavender Mini Jar

Brandtijd 25 uur. 1 Lont Village Candle Rosemary Lavender Mini Jar, genieten is het elk jaar weer op de dag dat de tuin voor de eerste keer in de bloei komt.

€12,95

Rosemary Lavender Wax Melt

Geurt 48 uur. Village Candle Rosemary Lavender Wax Melt, genieten is het elk jaar weer op de dag dat de tuin voor de eerste keer in de bloei komt.

€6,95

Rosemary Lavender Votive

Brandtijd 10 uur. Village Candle Rosemary Lavender Votive, genieten is het elk jaar weer op de dag dat de tuin voor de eerste keer in de bloei komt.

€4,95