Village Candle Pure Linen

Village Candle Pure Linen

Village Candle Pure Linen

Village Candle Pure Linen is de geur van schoon en fris.

Geniet van de geur van schoon wasgoed wat is gedroogd is een zomers voorjaar zonnetje.

Deze Pure Linen van Village Candle is natuurlijk niet voor niets al tijden lang één van de meest populaire en meest verkochte geuren.

Pure Linen van Village Candle is opgebouwd uit de geuren van : Fris katoen met een hele kleine toevoeging van wat witte bloemen.

De geur is afkomstig uit de geurgroep : Oceanic, Clean & Fresh.

In Nederland en Belgie is de Village Candle Pure Linen leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Mini Jar, Wax Melt en Votive.

 

block
block
Min: €0 Max: €30

Pure Linen Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Pure Linen Large Jar, Schoon en fris wie houd daar niet van? Geniet van de geur van schone was die is gedroogd in een zomers voorjaar zonnetje.

€28,95

Pure Linen Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Pure Linen Medium Jar, Schoon en fris wie houd daar niet van? Geniet van de geur van schone was die is gedroogd in een zomers voorjaar zonnetje.

€23,95

Pure Linen Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Pure Linen Small Jar, Schoon en fris wie houd daar niet van? Geniet van de geur van schone was die is gedroogd in een zomers voorjaar zonnetje.

€17,95

Pure Linen Mini Jar

Brandtijd 25 uur. 1 Lont Village Candle Pure Linen Mini Jar, Schoon en fris wie houd daar niet van? Geniet van de geur van schone was die is gedroogd in een zomers voorjaar zonnetje.

€12,95

Pure Linen Wax Melt

Geurt 48 uur. Village Candle Pure Linen Wax Melt, Schoon en fris wie houd daar niet van? Geniet van de geur van schone was die is gedroogd in een zomers voorjaar zonnetje.

€6,95

Pure Linen Votive

Brandrijd 10 uur. Village Candle Pure Linen Votive, Schoon en fris wie houd daar niet van? Geniet van de geur van schone was die is gedroogd in een zomers voorjaar zonnetje.

€4,95