White Gardenia

White Gardenia

Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig!

block
block
Min: €0 Max: €30

White Gardenia Large Jar

Brandtijd 150 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€29,75

White Gardenia Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€24,75

White Gardenia Small Jar

Brandtijd 40 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€12,95

White Gardenia Large Pillar

Brandtijd 140 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€27,50

White Gardenia Medium Pillar

Brandtijd 85 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€22,50

White Gardenia Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€18,50

White Gardenia Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€9,95

White Gardenia Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€2,60

White Gardenia Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Geniet van de geur van weelderig bloeiende gardenia’s op een mooie lentedag. Heerlijk fris en poederig! Geurnoten: witte gardenia’s.

€1,99