Dreamy Summer Nights

Dreamy Summer Nights

Een ontspannende, zachte mix van vanillebonen, vanilleorchidee, amber, cedarhout en heliotroop (bloesem). Deze geur verspreid de magie van een warme zomeravond in het maanlicht.

block
block
Min: €0 Max: €30
Yankee Candle Dreamy Summer Nights Large Jar
Uitverkocht

Dreamy Summer Nights Large Jar

Brandtijd 150 uur. Een ontspannende, zachte mix van vanillebonen, vanilleorchidee, amber, cedarhout en heliotroop (bloesem). Deze geur verspreid de magie van een warme zomeravond in het maanlicht.

€29,75
Yankee Candle Dreamy Summer Nights Medium Jar
Uitverkocht

Dreamy Summer Nights Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Een ontspannende, zachte mix van vanillebonen, vanilleorchidee, amber, cedarhout en heliotroop (bloesem). Deze geur verspreid de magie van een warme zomeravond in het maanlicht.

€24,75
Yankee Candle Dreamy Summer Nights Small Jar
Uitverkocht

Dreamy Summer Nights Small Jar

Brandtijd 40 uur. Een ontspannende, zachte mix van vanillebonen, vanilleorchidee, amber, cedarhout en heliotroop (bloesem). Deze geur verspreid de magie van een warme zomeravond in het maanlicht.

€12,95
Yankee Candle Dreamy Summer Nights Votive
Uitverkocht

Dreamy Summer Nights Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Een ontspannende, zachte mix van vanillebonen, vanilleorchidee, amber, cedarhout en heliotroop (bloesem). Deze geur verspreid de magie van een warme zomeravond in het maanlicht.

€2,60
Yankee Candle Dreamy Summer Nights Theelichten
Uitverkocht

Dreamy Summer Nights Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Een ontspannende, zachte mix van vanillebonen, vanilleorchidee, amber, cedarhout en heliotroop (bloesem). Deze geur verspreid de magie van een warme zomeravond in het maanlicht.

€9,95
Yankee Candle Dreamy Summer Nights Tart
Uitverkocht

Dreamy Summer Nights Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Een ontspannende, zachte mix van vanillebonen, vanilleorchidee, amber, cedarhout en heliotroop (bloesem). Deze geur verspreid de magie van een warme zomeravond in het maanlicht.

€1,99