Sparkling Snow

Sparkling Snow

Wedden dat hier het liedje "Walking In A Winter Wonderland" op is gebaseerd? Sparkling Snow is de frisse, natuurlijke geur van verse sneeuw op dennenbomen.

block
block
Min: €0 Max: €25

Sparkling Snow Medium Jar

Brandtijd 90 uur. De frisse, natuurlijke geur van verse sneeuw op dennenbomen. Geurnoten: verse sneeuw, dennen en witte muskus.

€24,75

Sparkling Snow Small Jar

Brandtijd 40 uur. De frisse, natuurlijke geur van verse sneeuw op dennenbomen. Geurnoten: verse sneeuw, dennen en witte muskus.

€12,95
Yankee Candle Sparkling Snow Theelichten
Uitverkocht

Sparkling Snow Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. De frisse, natuurlijke geur van verse sneeuw op dennenbomen. Geurnoten: verse sneeuw, dennen en witte muskus.

€9,95

Sparkling Snow Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. De frisse, natuurlijke geur van verse sneeuw op dennenbomen. Geurnoten: verse sneeuw, dennen en witte muskus.

€2,60

Sparkling Snow Tart

Geurt 8 tot 12 uur. De frisse, natuurlijke geur van verse sneeuw op dennenbomen. Geurnoten: verse sneeuw, dennen en witte muskus.

€1,99
Yankee Candle Reed Diffuser Sparkling Snow
Uitverkocht

Reed Diffuser Sparkling Snow

Deze geurstokjes geven maarliefst drie maanden een heerlijke geur af. Sparkling Snow is de winterse geur van verse sneeuw op dennenbomen. Draai de stokjes wekelijks om voor de beste geurverspreiding.

€22,50