Vanilla Cupcake

Vanilla Cupcake
block
block
Min: €0 Max: €30

Vanilla Cupcake Large Jar

Brandtijd 150 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: vanille, bakkerskruiden en suiker

€29,75

Vanilla Cupcake Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker.

€24,75

Vanilla Cupcake Small Jar

Brandtijd 40 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker.

€12,95

Vanilla Cupcake Large Pillar

Brandtijd 140 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker.

€27,50

Vanilla Cupcake Medium Pillar

Brandtijd 85 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker.

€22,50

Vanilla Cupcake Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker.

€18,50

Vanilla Cupcake Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker.

€9,95
Yankee Candle Vanilla Cupcake Melt Cup
Uitverkocht

Vanilla Cupcake Melt Cup

Brandtijd 24 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend!

€5,99

Vanilla Cupcake Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker. Geurnoten: pasgewassen katoen, groene noten, witte bloesem en een vleugje limoen.

€2,60

Vanilla Cupcake Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Samen cupcakes maken met op de achtergrond de geur van vanille en boter. Inspirerend! Geurnoten: Vanille, bakkerskruiden en suiker.

€1,99

Car Vent Stick Vanilla Cupcake

Geniet nu ook onderweg van jouw favoriete Yankee Candle geur! Deze leuke Vent Sticks geuren tot maar liefst 2 weken per stuk.

€6,15
Yankee Candle Car Jar Ultimate Vanilla Cupcake
Uitverkocht

Car Jar Ultimate Vanilla Cupcake

Geniet nu ook onderweg van jouw favoriete Yankee Candle geur! Deze leuke car jar geurt tot maar liefst 50 dagen!

€5,99

Charming Scents Refill Vanilla Cupcake

Geurafgifte 4 weken. Yankee Candle Charming Scents Refill Vanilla Cupcake

€6,99