Village Candle Confetti Prosecco

Village Candle Confetti Prosecco

Village Candle Confetti Prosecco

Village Candle Confetti Prosecco brengt een stukje geluk, zaligheid en lichtheid op elk moment. In combinatie met gekleurde confetti weet dit altijd de stemming op te vrolijken.

Vaak zeggen ze dat elke dag Champagne prachtig word gemengd met passievrucht, peer en een vleugje gouden amber om dingen te vieren die er toe doen.

Verwen je zelf of een ander met deze feestelijke geur. Één ding is zeker of het nou wel of geen feest is deze fraaie geur is werkelijk op ieder moment van het jaar bijzonder en is daarom ook prima jaarrond te branden.

De geur Confetti Prosecco is opgebouwd uit geuren van : Champagne, Passiefruit, Peer, Gouden Amber.

In Nederland en België is deze geur leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar en Mini Jar.

US Candles het verkooppunt voor al je Village Candle®

block
block
Min: €0 Max: €30

Confetti Prosecco Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Confetti Prosecco Large Jar is een feestelijk en sprankelende geur die perfect geschikt is om jaarrond te branden.

€28,95

Confetti Prosecco Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Confetti Prosecco Medium Jar is een feestelijk en sprankelende geur die perfect geschikt is om jaarrond te branden.

€23,95

Confetti Prosecco Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Confetti Prosecco Small Jar is een feestelijk en sprankelende geur die perfect geschikt is om jaarrond te branden.

€17,95

Confetti Prosecco Mini Jar

Brandtijd 25 uur.1 Lont Village Candle Confetti Prosecco Mini Jar is een feestelijk en sprankelende geur die perfect geschikt is om jaarrond te branden.

€12,95