Village Candle Classic Old Fashioned

Village Candle Classic Old Fashioned

Village Candle Classic Old Fashioned

Village Candle Classic Old Fashioned, een cocktail zoals een cocktail hoor te zijn. Bereid met liefde en perfect vervaardigd met alle ingrediënten die aanwezig horen te zijn.

Classic Old Fashioned, net als de perfect gemaakte cocktail combineert deze klassieke ouderwetse mix vooral traditie waarbij een perfecte mix super belangrijk is.

Een heerlijk warme whiskey basis in combinatie met cognac wat kardemom en een delicate werveling van wat opgeklopte vanille om deze mooie creatie zorgvuldig te creëren.

Het geheel is afgewerkt met een zachte musk afwerking met wat sinaasappelschil en wat citrusvruchten om deze fraaie cocktail voor altijd jouw favoriet te maken.

De geur Classic Old Fashioned is opgebouwd uit geuren van : Cognac, Opgeklopte Vanille, Whiskey en Musk.

Classic Old Fashioned van Village Candle is afkomstig uit de geurgroep Gourmand & Edible.

In Nederland en België is deze geur leverbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar en Mini Jar.

US Candles het verkooppunt voor al je Village Candle®

 

block
block
Min: €0 Max: €30

Classic Old Fashioned Large Jar

Brandtijd 170 uur. 2 Lonten Village Candle Classic Old Fashioned Large Jar, een cocktail zoals een cocktail hoor te zijn. Bereid met liefde en perfect vervaardigd met alle ingrediënten die aanwezig horen te zijn.

€28,95

Classic Old Fashioned Medium Jar

Brandtijd 105 uur. 2 Lonten Village Candle Classic Old Fashioned Medium Jar, een cocktail zoals een cocktail hoor te zijn. Bereid met liefde en perfect vervaardigd met alle ingrediënten die aanwezig horen te zijn.

€23,95

Classic Old Fashioned Small Jar

Brandtijd 55 uur. 2 Lonten Village Candle Classic Old Fashioned Small Jar, een cocktail zoals een cocktail hoor te zijn. Bereid met liefde en perfect vervaardigd met alle ingrediënten die aanwezig horen te zijn.

€17,95

Classic Old Fashioned Mini Jar

Brandtijd 25 uur. 1 Lont Village Candle Classic Old Fashioned Mini Jar, een cocktail zoals een cocktail hoor te zijn. Bereid met liefde en perfect vervaardigd met alle ingrediënten die aanwezig horen te zijn.

€12,95