WoodWick Magnolia Ellipse

Brandtijd 50 uur.

Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€34,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
76190E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Hearthwick Flame Ellipse Magnolia

  Deze WoodWick Hearthwick Flame Magnolia geurkaars is 11 cm breed en 19,5 cm lang en 9 cm hoog.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Ellipse Magnolia word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  Magnolia van WoodWick is verkrijgbaar als: Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt.

  Bestel je deze WoodWick Magnolia Ellipse op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Magnolia

Large Magnolia

Brandtijd 130 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€32,95
Woodwick Medium Magnolia

Medium Magnolia

Brandtijd 60 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€21,95
Woodwick Mini Magnolia

Mini Magnolia

Brandtijd 20 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€11,95
Woodwick Petite Candle Magnolia

Petite Candle Magnolia

Brandtijd 8 uur. Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€3,95
Woodwick Wax Melt Magnolia

Wax Melt Magnolia

Geurt 10 tot 12 uur Woodwick Magnolia is een zeer aangename geur van zoetige magnolia bloesems die zijn gecombineerd met kleine nuances van groene bladeren en witte bloemen.

€2,95