Woodwick Large Candle Vanilla & Sea Salt

Brandtijd 130 uur.

Woodwick Vanilla & Sea Salt is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

€29,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Large Candle Vanilla & Sea Salt

  Woodwick Vanilla & Sea Salt Large Candle is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

  De Vanilla & Sea Salt van woodWick is de geur van zachte vanille bloesems die perfect zijn vermengd met wat zeezout en jasmijn.

  Deze WoodWick Large Candle Vanilla & Sea Salt is 17,5 cm hoog en 10 cm breed.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Large Candle Vanilla Sea & Salt word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  WoodWick Vanilla & Sea Salt is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als : Vanilla & Sea Salt Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt

  Bestel je de WoodWick Large Candle Vanilla & Sea Salt op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Medium Vanilla & Sea Salt

Medium Vanilla & Sea Salt

Brandtijd 60 uur. Woodwick Vanilla & Sea Salt is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

€19,95
Woodwick Medium Vanilla & Sea Salt Mosaic Hourglass

Medium Vanilla & Sea Salt Mosaic Hourglass

Brandtijd 60 uur. Woodwick Vanilla & Sea Salt Mosaic Hourglass is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

€24,95
Woodwick Mini Vanilla & Sea Salt

Mini Vanilla & Sea Salt

Brandtijd 20 uur. Woodwick Vanilla & Sea Salt is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

€11,95
Woodwick Ellipse Vanilla & Sea Salt

Ellipse Vanilla & Sea Salt

Brandtijd 50 uur. Woodwick Vanilla & Sea Salt is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

€32,95
Woodwick Petite Candle Vanilla & Sea Salt

Petite Candle Vanilla & Sea Salt

Brandtijd: 8 uur. WoodWick Petite Candle Vanilla & Sea Salt is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

€4,95
Woodwick Wax Melt Vanilla & Sea Salt

Wax Melt Vanilla & Sea Salt

Geurt 10 tot 12 uur Woodwick Vanilla & Sea Salt is de perfecte combinatie van zoet, zout met daarin een hele kleine tint bloemig.

€2,50