Lacrosse Fresh Linen Geurlamp Olie 500 ml

Lacrosse Fresh Linen Geurlamp Olie brengt je dat heerlijk frisse gevoel van net gewassen lakens, gedroogd in een zomers najaar zonnetje.

Fresh Linen Geurlamp Olie is bestemd voor het branden in een geurlamp - katalytische geurbrander.

€11,95 Incl. btw
Merk:
Lacrosse


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • Lacrosse Fresh Linen Geurlamp Olie 500 ml

  Fresh Linen Geurlamp Olie 500 ml is speciaal bestemd voor het gebruik in een geurlamp ook wel genoemd katalytische geurbrander.

  Lacrosse Fresh Linen Geurlamp Olie is een sprankelende frisse geur.

  De Fresh Linen van Lacrosse doet je denken aan het net gewassen fris wasgoed, wat gedroogd is in een zomers najaar briesje.

  Deze Fresh Linen is samengesteld uit de geuren van frangipani, een tint lavendel, en wat aloë, door dit perfect te combineren ontstaat deze frisse licht poeder achtige geur.

  Alle geurlamp olie van Lacrosse zijn geproduceerd met 0 % alcohol dit zorgt er voor dat de geuren nooit over dreven aanwezig zullen zijn in de kamer waar deze word gebrand.

  Lacrosse levert deze Fresh Linen is een stevige perfect afgesloten plastic fles waardoor lekken eventueel is uitgesloten.

  Bestel je de Lacrosse Fresh Linen Geurlamp Olie 500 ml op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

   

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Lacrosse Lacrosse Ocean Breeze Geurlamp Olie

Lacrosse Ocean Breeze Geurlamp Olie

Lacrosse Ocean Breeze Geurlamp Olie geeft je een heerlijk frisse zeewind in de door jouw gekozen ruimte. Ocean Breeze Geurlamp Olie is bestemd voor het branden in een geurlamp - katalytische geurbrander.

€11,95
Lacrosse Lacrosse White Musk Geurlamp Olie

Lacrosse White Musk Geurlamp Olie

Lacrosse White Musk Geurlamp Olie geeft de onmiskenbare heerlijke geur van witte musk. Duur van de geurverspreiding 4-5 maanden.

€11,95
Lacrosse Lacrosse Wood & Tonka Geurlamp Olie

Lacrosse Wood & Tonka Geurlamp Olie

Lacrosse Wood & Tonka Geurlamp Olie geeft een aangename warme houtachtige geur. Wood & Tonka Geurlamp Olie is bestemd voor het branden in een geurlamp - katalytische geurbrander.

€11,95
Lacrosse Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie

Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie

Lacrosse Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie brengt je een heerlijk gecombineerde geurafgifte. Sandalwood & Bergamot Geurlamp Olie is bestemd voor het branden in een geurlamp - katalytische geurbrander.

€11,95