Woodwick Love

Woodwick Love

Woodwick Love Valentijn

Woodwick Love Valentijn zijn kaarsen van Woodwick voor dat ene speciale moment.

 

block
block
Min: €0 Max: €35

Ellipse Heart Currant

Brandtijd 35 uur. De zoete geur van vers geplukte veenbessen in een prachtige hartvormige kaars met knisperende houten lont. Als dat geen prachtig geschenk is...

€29,95

Ellipse Heart Bakery Cupcake

Brandtijd 35 uur. De heerlijk zoete geur van versgebakken cupcakes in een prachtige hartvormige kaars met knisperende houten lont. Als dat geen prachtig geschenk is... LET OP: Deze kaars is roze i.p.v. geel.

€29,95
Woodwick Ellipse Heart Fresh Flowers
Uitverkocht

Ellipse Heart Fresh Flowers

Brandtijd 35 uur. De authentieke geur van een vers boeket bloemen in een prachtige hartvormige kaars met knisperende houten lont. Als dat geen prachtig geschenk is...

€29,95
Woodwick Ellipse Hearts Bakery Cupcake
Uitverkocht

Ellipse Hearts Bakery Cupcake

Brandtijd 50 uur. De zoete geur van versgebakken cupcakes. Deze bijzondere kaars is gegoten in een mooi bedrukt glas en is voorzien van een unieke houten lont die knispert als een haardvuurtje. Het ultieme geschenk!

€34,95

Medium Hearts Bakery Cupcake

Brandtijd 60 uur. De zoete geur van versgebakken cupcakes. Deze bijzondere kaars is gegoten in een uniek glas en is voorzien van een houten lont die knispert als een haardvuurtje. Het ultieme geschenk!

€23,95

Love Linen

Brandtijd 60 uur. Verras je geliefde op een wel heel bijzondere manier met deze overheelijke special edition van WoodWick. Deze speciale uitvoering heeft de klassieke, frisse geur van pasgewassen linnengoed.

€19,95
Woodwick Woodwick Lasting Love
Uitverkocht

Woodwick Lasting Love

Brandtijd 60 uur. Woodwick Lasting Love is de warme romantische geur met een mix van witte violet en mimosa. Hier aan toegevoegd is een kleine tint sprankelende bergamot.

€22,95

Ellipse Ceramic Heart Bakery Cupcake

Brandtijd 30 uur. De zoete geur van versgebakken cupcakes. Deze bijzondere kaars is gegoten in een keramieken hartvorm en is voorzien van een unieke houten lont die knispert als een haardvuurtje. Het ultieme geschenk!

€32,95