WoodWick Mini Coastal Sunset

Brandtijd 20 uur.

Coastal Sunset is de heerlijke geur van zonovergoten bloesems met een uitnodigende geur van kokos en zilte zeelucht, deze geuren nemen je mee naar de geur van de kust.

€11,95
€8,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
98049E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Mini Candle Coastal Sunset

  Deze WoodWick Mini Candle Coastal Sunset geurkaars is 7 cm breed en 8 cm hoog.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Mini Candle Coastal Sunset word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  Wil je alle geuren uit de WoodWick Coastal Sunset Geurkaarsen collectie is bij elkaar zien kijk dan hier op : WoodWick Coastal Geurkaarsen Assortiment.

  US Candles heeft een samenwerkingsverband met WoodWick Winkel

 • Reviews (0)

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Coastal Sunset

Large Coastal Sunset

Brandtijd 130 uur. Coastal Sunset is de heerlijke geur van zonovergoten bloesems met een uitnodigende geur van kokos en zilte zeelucht, deze geuren nemen je mee naar de geur van de kust.

€32,95 €24,70
Woodwick Medium Coastal Sunset

Medium Coastal Sunset

Brandtijd 60 uur. Coastal Sunset is de heerlijke geur van zonovergoten bloesems met een uitnodigende geur van kokos en zilte zeelucht, deze geuren nemen je mee naar de geur van de kust.

€21,95 €16,45
Woodwick Ellipse Coastal Sunset

Ellipse Coastal Sunset

Brandtijd 50 uur. Zonovergoten bloesems met een toegevoegde kokos tint en zilte zeelucht nemen je mee naar de geur van de kust.

€34,95 €26,20
Woodwick Petite Candle Coastal Sunset

Petite Candle Coastal Sunset

Brandtijd: 8 uur. WoodWick Petite Candle Coastal Sunset is de heerlijke geur van zonovergoten bloesems met een uitnodigende geur van kokos en zilte zeelucht, deze geuren nemen je mee naar de geur van de kust.

€3,95
Woodwick Wax Melt Coastal Sunset

Wax Melt Coastal Sunset

Geurt 10 tot 12 uur. Coastal Sunset is de heerlijke geur van zonovergoten bloesems met een uitnodigende geur van kokos en zilte zeelucht, deze geuren nemen je mee naar de geur van de kust.

€29,95 €2,20