WoodWick Large Candle White Tea & Jasminie

Brandtijd 130 uur.

Woodwick White tea is zuivere witte thee, verse jasmijn en een vleugje roos en cederhout maken deze geur tot een waar genot voor de zintuigen.

€29,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
93062E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Large Candle White Tea & Jasminie

  Deze WoodWick Large Candle White Tea & Jasminie geurkaars is 10 cm breed en 17,5 cm hoog.


  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Large Candle White Tea & Jasminie word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  White Tea & Jasmine van WoodWick is verkrijgbaar als: Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Medium White Tea & Jasminie

Medium White Tea & Jasminie

Brandtijd 60 uur. Woodwick White tea is zuivere witte thee, verse jasmijn en een vleugje roos en cederhout maken deze geur tot een waar genot voor de zintuigen.

€19,95
Woodwick Mini White Tea & Jasminie

Mini White Tea & Jasminie

Brandtijd 20 uur. Woodwick White tea is zuivere witte thee, verse jasmijn en een vleugje roos en cederhout maken deze geur tot een waar genot voor de zintuigen.

€11,95
Woodwick Ellipse White Tea & Jasmine

Ellipse White Tea & Jasmine

Brandtijd 50 uur. Woodwick White tea is zuivere witte thee, verse jasmijn en een vleugje roos en cederhout maken deze geur tot een waar genot voor de zintuigen.

€32,95
Woodwick Petit Candle White Tea & Jasmine

Petit Candle White Tea & Jasmine

Brandtijd: 8 uur. Woodwick Petit Candle White Tea & Jasmine is zuivere witte thee, verse jasmijn en een vleugje roos en cederhout maken deze geur tot een waar genot voor de zintuigen.

€4,95
Woodwick Wax Melt White Tea & Jasmine

Wax Melt White Tea & Jasmine

Geurt 10 tot 12 uur. Zuivere witte thee, verse jasmijn en een vleugje roos en cedarhout maken deze geur tot een waar genot voor de zintuigen.

€2,50
Yankee Candle White Tea Large Jar

White Tea Large Jar

Brandtijd 150 uur. Een delicate en ontspannende geur van vers getrokken witte thee gemengd met citroensap. Geurnoten: verse witte thee, limoen en patchouli.

€29,75
Yankee Candle White Tea Medium Jar

White Tea Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Een delicate en ontspannende geur van vers getrokken witte thee gemengd met citroensap. Geurnoten: verse witte thee, limoen en patchouli.

€24,75
Yankee Candle White Tea Small Jar

White Tea Small Jar

Brandtijd 40 uur. Een delicate en ontspannende geur van vers getrokken witte thee gemengd met citroensap. Geurnoten: verse witte thee, limoen en patchouli.

€12,95