WoodWick Wood Smoke Ellipse

Brandtijd 50 uur.

WoodWick Wood Smoke is een warme hout achtige geur gemaakt van cederhout.

€34,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
76075E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Hearthwick Flame Ellipse Wood Smoke

  Deze WoodWick Hearthwick Flame Ellipse Wood Smoke geurkaars is 11,5 cm breed en 19,5 cm lang en 9 cm hoog.

  WoodWick Hearthwick Flame Ellipse Wood Smoke is een van de warme geuren van WoodWick. De geur Wood Smoke is de echte volle geur van Cederhout. Deze geur doet je denken aan een knapperend haardvuur.
   

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Hearthwick Flame Ellipse Wood Smoke word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Wood Smoke

Large Wood Smoke

Brandtijd 130 uur. Geniet van de authentieke geuren van verschillende soorten hout en omring jezelf met een kalmerende warmte.

€32,95
Woodwick Medium Wood Smoke

Medium Wood Smoke

Brandtijd 60 uur. Geniet van de authentieke geuren van verschillende soorten hout en omring jezelf met een kalmerende warmte.

€21,95
Woodwick Mini Wood Smoke

Mini Wood Smoke

Brandtijd 20 uur. Geniet van de authentieke geuren van verschillende soorten hout en omring jezelf met een kalmerende warmte.

€11,95
Woodwick Petite Candle Wood Smoke

Petite Candle Wood Smoke

Brandtijd: 8 uur. WoodWick Petite Candle Wood Smoke, laat je genieten van de authentieke geuren van verschillende soorten hout en omring jezelf met een kalmerende warmte.

€3,95
Woodwick Wax Melt Wood Smoke

Wax Melt Wood Smoke

Geurt 10 tot 12 uur. Geniet van de authentieke geuren van verschillende soorten hout en omring jezelf met een kalmerende warmte.

€2,95