WoodWick White Willow Moss Ellipse

Brandtijd 50 uur.

WoodWick Ellipse White Willow Moss is de geur waar mee je de lente te voor schijn tovert, licht fris met een kleine warme tint!

€34,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
76051E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Hearthwick Flame Ellipse White Willow Moss

  Deze WoodWick Hearthwick Flame White Willow Moss geurkaars is 11 cm breed en 19,5 cm lang en 9 cm hoog.

  WoodWick Ellipse White Willow Moss tovert de lente zo je huis in.
   
  De White Willow Moss is een aangename frisse geur van het bos met wat wilgenhout en nerloli.

  White Willow Moss van WoodWick word compleet gemaakt door een tint patchouli, de frisse geur komt tot stand door de toevoeging van wat citroenschil.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Ellipse White Willow Moss word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  White Willow Moss van WoodWick is verkrijgbaar als: Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse, Smart Gel en als Mini Wax Melt.

  Bestel je deze WoodWick White Willow Moss Ellipse op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large White Willow Moss

Large White Willow Moss

Brandtijd 130 uur. WoodWick Large Candle White Willow Moss is de geur waar mee je de lente te voor schijn tovert, licht fris met een kleine warme tint!

€32,95
Woodwick Medium White Willow Moss

Medium White Willow Moss

Brandtijd 60 uur. WoodWick Medium Candle White Willow Moss is de geur waar mee je de lente te voor schijn tovert, licht fris met een kleine warme tint!

€21,95
Woodwick Mini White Willow Moss

Mini White Willow Moss

Brandtijd 20 uur. WoodWick Mini Candle White Willow Moss is de geur waar mee je de lente te voor schijn tovert, licht fris met een kleine warme tint!

€11,95
Woodwick Wax Melt White Willow Moss

Wax Melt White Willow Moss

Geurt 10 tot 12 uur WoodWick Mini Wax Melt Willow Moss is de geur waar mee je de lente te voor schijn tovert, licht fris met een kleine warme tint!

€2,95
Woodwick Petite Candle White Willow Moss

Petite Candle White Willow Moss

Brandtijd: 8 uur. WoodWick Petite Candle White Willow Moss is de geur waar mee je de lente te voor schijn tovert, licht fris met een kleine warme tint!

€3,95