Yankee Candle Passion Fruit Martini Tart

Geurt 8 tot 12 uur.

Ga zitten, relax en geniet van deze tropische cocktail! Passion Fruit Martini is een heerlijke mix van passievrucht, mango en zoete sinaasappel. Dat ruikt naar de zomer!

€1,99 Incl. btw
Merk:
Yankee Candle

Artikelcode:
1352138E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Gerelateerde producten

Yankee Candle Passion Fruit Martini Large Jar

Passion Fruit Martini Large Jar

Brandtijd 150 uur. Ga zitten, relax en geniet van deze tropische cocktail! Passion Fruit Martini is een heerlijke mix van passievrucht, mango en zoete sinaasappel. Dat ruikt naar de zomer!

€29,75
Yankee Candle Passion Fruit Martini Medium Jar

Passion Fruit Martini Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Ga zitten, relax en geniet van deze tropische cocktail! Passion Fruit Martini is een heerlijke mix van passievrucht, mango en zoete sinaasappel. Dat ruikt naar de zomer!

€24,75
Yankee Candle Passion Fruit Martini Small Jar

Passion Fruit Martini Small Jar

Brandtijd 40 uur. Ga zitten, relax en geniet van deze tropische cocktail! Passion Fruit Martini is een heerlijke mix van passievrucht, mango en zoete sinaasappel. Dat ruikt naar de zomer!

€12,95
Yankee Candle Passion Fruit Martini Theelichten

Passion Fruit Martini Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Ga zitten, relax en geniet van deze tropische cocktail! Passion Fruit Martini is een heerlijke mix van passievrucht, mango en zoete sinaasappel. Dat ruikt naar de zomer!

€9,95
Yankee Candle Passion Fruit Martini Votive

Passion Fruit Martini Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Ga zitten, relax en geniet van deze tropische cocktail! Passion Fruit Martini is een heerlijke mix van passievrucht, mango en zoete sinaasappel. Dat ruikt naar de zomer!

€2,60