WoodWick Medium Candle Lemongrass & Lily

Brandtijd 60 uur.

WoodWick Medium Candle Lemongrass & Lily is een van de bloemige geuren van WoodWick, heerlijk fris met een kruidige tint.

€24,75 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
92065E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Medium Candle Lemongrass & Lily

  WoodWick Medium Candle Lemongrass & Lily bezorgt je de geur van een verse bos bloemen in je huis.
   
  De Lemongrass & Lily is de geur van groene bloemengeuren die zijn aangevuld met kleine subtiele hints van wat zoetige citroen en grapefruit.
   
  Deze perfecte mix zorgt voor een verfrissende ervaring, met een licht kruidige tint. 

  Deze WoodWick Medium Candle Lemongrass & Lily is 12 cm hoog en 10 cm breed.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Medium Candle Lemongrass & Lily word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  WoodWick Lemongrass & Lily is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als : Lemongrass & Lily Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt.

  Bestel je de WoodWick Medium Candle Lemongrass & Lily op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Lemongrass & Lily

Large Lemongrass & Lily

Brandtijd 130 uur. WoodWick Large Candle Lemongrass & Lily is een van de bloemige geuren van WoodWick, heerlijk fris met een kruidige tint.

€32,95
Woodwick Mini Lemongrass & Lily

Mini Lemongrass & Lily

Brandtijd 20 uur. WoodWick Mini Candle Lemongrass & Lily is een van de bloemige geuren van WoodWick, heerlijk fris met een kruidige tint.

€11,95
Woodwick Ellipse Lemongrass & Lily

Ellipse Lemongrass & Lily

Brandtijd 50 uur. WoodWick Ellipse Lemongrass & Lily is een van de bloemige geuren van WoodWick, heerlijk fris met een kruidige tint.

€34,95