Candle Care

Candle Care

Geniet langer van je favoriete kaars door er goed voor te zorgen. Maak altijd gebruik van een Wick Trimmer, Illumalid en Candle Snuffer om het maximale uit je kaars te halen.

block
block
Min: €0 Max: €50

Ombre Forest Jar Holder

Yankee Candle Ombre Forest Jar Holder is een veelzijdige kaars accesoire, om de uitstraling van elke kamer eenvoudig te verfraaien.

€28,99

Cote d'Azur Sandblast Large Shade

Deze prachtige set bestaande uit een lampenkap en decoratief schaaltje is dé finishing touch in je interieur deze zomer. Geschikt voor gebruik op Medium en Large Jars.

€32,50

Lucifers 10 cm

Handig en Decoratief! Deze lucifers mogen gezien worden!

€1,99

Lucifers extra lang 20cm

Deze extra lange lucifers zijn natuurlijk altijd handig! Bovendien zien de doosjes er ook leuk uit!

€2,49
Yankee Candle Illumalid Pinecone
Uitverkocht

Illumalid Pinecone

Geef je interieur een boost met deze prachtige Illumalid! Naast dat deze Illumalid er tof uit ziet zorgt 'ie ook voor een stabielere vlam waardoor de kaars gelijkmatiger smelt. Ook vangt de Illumalid roetdeeltjes op.

€11,99
Yankee Candle Illumalid Moroccan Copper
Uitverkocht

Illumalid Moroccan Copper

Een Illumalid is een warmtedeksel voor je large en medium jar of pillar. Deze zorgt ervoor dat de warmte goed in de pot blijft waardoor de zijkanten van de kaars makkelijker smelten.

€9,95
Yankee Candle Illumalid WBLC Zilver
Uitverkocht

Illumalid WBLC Zilver

Met recht een ode aan de "World's Best Loved Candle" Een illumalid is een warmtedeksel voor je large en medium jar of pillar. Deze zorgt ervoor dat de warmte goed in de pot blijft waardoor de zijkanten van de kaars makkelijker smelten en tevens...

€11,95
Yankee Candle Illumalid I Love YC Rose Gold
Uitverkocht

Illumalid I Love YC Rose Gold

Wat een luxe! Een illumalid is een warmtedeksel voor je large en medium jar of pillar. Deze zorgt ervoor dat de warmte goed in de pot blijft waardoor de zijkanten van de kaars makkelijker smelten en tevens vangt de illumalid een deel van de roet ...

€11,95
Yankee Candle Illumalid Crosshatch Brass
Uitverkocht

Illumalid Crosshatch Brass

De strakke lijnen maken deze Illumalid wel heel uniek! Een Illumalid is een warmtedeksel voor je large en medium jar of pillar. Deze zorgt ervoor dat de warmte goed in de pot blijft waardoor de zijkanten van de kaars makkelijker smelten.

€11,95

Illumalid Mintgroen

Geef je interieur een boost met deze fris gekleurde Illumalid! Naast dat deze Illumalid er tof uit ziet zorgt 'ie ook voor een stabielere vlam waardoor de kaars gelijkmatiger smelt. Ook vangt de Illumalid roetdeeltjes op.

€12,25
Yankee Candle Illumalid Straight Line Silver
Uitverkocht

Illumalid Straight Line Silver

Elegante, luxe Illuamlid in een zilverkleurige uitvoering. Perfect voor ieder interieur! Een Illumalid is een warmtedeksel voor je large en medium jar of pillar. Deze zorgt ervoor dat de warmte goed in de pot blijft waardoor de zijkanten van de kaars m

€12,95

Halloween Jar Sleeve

Yankee Candle Halloween Jar Sleeve 2017 Metaal zwart goud geroosterd ontwerp voor de Medium en Large Jar.

€13,99 €9,99

Halloween Pillar Holder

Yankee Candle Halloween Pillar Holder Yankee Candle accessoire voor het plaatsen van je pillar.

€18,95 €13,95

Halloween Taper Holder Large

Yankee Candle Halloween Taper Holder Large Yankee Candle accessoire voor het plaatsen van de Yankee Candle Dreadful Drip Taper

€13,95 €10,50

Halloween Taper Holder Small

Yankee Candle Halloween Taper Holder Small Yankee Candle accessoire voor het plaatsen van de Yankee Candle Dreadful Drip Taper

€10,95 €7,99

Holiday Sparkles Large Shade & Tray

Yankee Candle Holiday Sparkles Large Shade & Tray maakt het branden van de Large en Medium Jars nog net even wat stijlvoller en gezelliger.

€29,95
Yankee Candle Holiday Sparkles Small Shade & Tray
Uitverkocht

Holiday Sparkles Small Shade & Tray

Yankee Candle Holiday Sparkles Small Shade & Tray maakt het branden van de Small Jars nog net even wat stijlvoller en gezelliger.

€17,95
Yankee Candle Holiday Sparkles Illuma Lid
Uitverkocht

Holiday Sparkles Illuma Lid

Yankee Candle Holiday Sparkles Illuma Lid zal er voor zorgen dat jouw Jar nog mooier en stabieler gaat branden, op welke geur ga jij deze plaatsen?

€4,95

Holiday Sparkles Jar Holder

Yankee Candle Holiday Sparkles Jar Holder, welke Jar ga jij plaatsen in deze schitterende Yankee Candle accesoire?

€24,95

Frosty Large Shade & Tray

Yankee Candle Frosty Large Shade & Tray, stijlvol, trendy, sierlijk, en luxe, wat moeten we nog meer zeggen over deze wel erg fraaie set.

€29,95

Frosty Small Shade & Tray

Yankee Candle Frosty Small Shade & Tray, stijlvol, trendy, sierlijk, en luxe, wat moeten we nog meer zeggen over deze wel erg fraaie set.

€17,95
Yankee Candle Frosty Illuma Lid
Uitverkocht

Frosty Illuma Lid

Yankee Candle Frosty Illuma Lid, op welke Jar plaats jij deze mooie zilveren Illuma Lid?

€4,95

Frosty Votive Lantern

Yankee Candle Frosty Votive Lantern, stijlvol, trendy, sierlijk, en luxe, wat moeten we nog meer zeggen over deze wel erg mooie Votive houder.

€24,95

Frosty Large Jar Lantern

Yankee Candle Frosty Large Jar Lantern, stijlvol, trendy, sierlijk, en luxe, wat moeten we nog meer zeggen over deze wel erg mooie Large Jar houder.

€37,95
Pagina 2 van 3