Small Pillar

Small Pillar

Pillars zijn strakkere en modernere varianten van de Yankee Candle Jar Candles. Een Small Pillar gaat maarliefst 45 uur mee en staat prachtig in ieder interieur.

block
block
Min: €0 Max: €25

Soft Blanket Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Wikkel jezelf in je favoriete zachte dekentje, steek deze geur aan en onstpan! Soft Blanket is een perfecte mix van zachte, frisse geurnoten en een vleugje luxe vanille. Om bij weg te dromen…

€22,50
Yankee Candle Christmas Cookie Small Pillar
Uitverkocht

Christmas Cookie Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Een kersttraktatie waar je het hele jaar van kunt genieten. Versgebakken koekjes met een vleugje kerstvreugde. Geurnoten: vanille, suiker, deeg, en glazuur.

€18,50
Yankee Candle Midnight Jasmine Small Pillar
Uitverkocht

Midnight Jasmine Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Een verleidelijke geur als van een luxe parfum. Bloemig, poederig en met een licht zoetje van mandarijnbloesem. Geurnoten: jasmijn, kamperfoelie, neroli en mandarijnbloesem.

€18,50
Midsummers Night Small Pillar
Uitverkocht

Midsummers Night Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Geniet van deze betoverende, warme en kruidige geur. Deze geur doet je denken aan lange, warme zomeravonden. Geurnoten: muskus, patchoeli en sandelhout.

€18,50

Peony Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De klassieke, frisse en bloemige geur van verse pioenrozen. Delicaat en luxe! Geurnoten: verse pioenrozen.

€18,50
Pink Sands Small Pillar
Uitverkocht

Pink Sands Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Deze geur neemt je mee naar een prachtig tropisch eiland met roze stranden. De perfect gebalanceerde mix van onder andere bloemen en lichte citrus zorgen voor een uitnodigende geur. Geurnoten: citrus, vanille en licht-zoete bloemen

€18,50

Red Raspberry Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De verleidelijke geur van eigengemaakte frambozenjam. Zoet en onweerstaanbaar! Geurnoten: verse frambozen.

€18,50

Shea Butter Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Shea Butter komt van oorsprong uit Ghana. Daar worden deze noten met de hand verwerkt tot een zachte crème met een herkenbare, poederige geur. Naast dat de crème geweldig is voor je huid, werkt de geur ook zeer ontspannend. Ervaar ...

€18,50

Vanilla Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Deze bijzondere geur is zowel zoet als ingetogen. Tevens zorgt de subtiele hint van witte muskus voor een poederige ondertoon. Geurnoten: vanilleorchidee, vanille en witte muskus.

€18,50