Small Pillar

Small Pillar

Pillars zijn strakkere en modernere varianten van de Yankee Candle Jar Candles. Een Small Pillar gaat maarliefst 45 uur mee en staat prachtig in ieder interieur.

block
block
Min: €0 Max: €25

Soft Blanket Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Wikkel jezelf in je favoriete zachte dekentje, steek deze geur aan en onstpan! Soft Blanket is een perfecte mix van zachte, frisse geurnoten en een vleugje luxe vanille. Om bij weg te dromen…

€22,50
Yankee Candle Christmas Cookie Small Pillar
Uitverkocht

Christmas Cookie Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Een kersttraktatie waar je het hele jaar van kunt genieten. Versgebakken koekjes met een vleugje kerstvreugde. Geurnoten: vanille, suiker, deeg, en glazuur.

€18,50
Yankee Candle Christmas Eve Small Pillar
Uitverkocht

Christmas Eve Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Deze topper moet je geprobeerd hebben! Christmas Eve is een heerlijk warme, frisse geur die je heus niet alleen met kerst hoeft te branden. Werkelijk heerlijk in ieder seizoen! Geurnoten: haardvuur, gesuikerde pruimen, gesuike...

€18,50
Yankee Candle Cinnamon Stick Small Pillar
Uitverkocht

Cinnamon Stick Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Deze warme, kruidige geur is een echte klassieker. Perfect om te branden op een regenachtige dag, maar eigenlijk is ‘ie altijd heel erg lekker. Geurnoten: verse kaneelstokjes.

€18,50

Fresh Cut Roses Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De frisse, bloemige geur van een vers bosje rozen. Het unieke van deze geur is dat je niet alleen de rozen ruikt, maar ook de takken en de blaadjes. Heerlijk! Geurnoten: rode roos, witte roos en diverse groene geurnoten.

€18,50
Yankee Candle Lemon Lavender Small Pillar
Uitverkocht

Lemon Lavender Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De geur van schoon, fris en opgeruimd! Deze topper is heerlijk in de lente en zomer, maar zeker geschikt voor ieder seizoen. Geurnoten: vers geplukte lavendel en een vleugje citroen.

€18,50
Yankee Candle Midnight Jasmine Small Pillar
Uitverkocht

Midnight Jasmine Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Een verleidelijke geur als van een luxe parfum. Bloemig, poederig en met een licht zoetje van mandarijnbloesem. Geurnoten: jasmijn, kamperfoelie, neroli en mandarijnbloesem.

€18,50
Midsummers Night Small Pillar
Uitverkocht

Midsummers Night Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Geniet van deze betoverende, warme en kruidige geur. Deze geur doet je denken aan lange, warme zomeravonden. Geurnoten: muskus, patchoeli en sandelhout.

€18,50

Peony Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De klassieke, frisse en bloemige geur van verse pioenrozen. Delicaat en luxe! Geurnoten: verse pioenrozen.

€18,50
Pink Sands Small Pillar
Uitverkocht

Pink Sands Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Deze geur neemt je mee naar een prachtig tropisch eiland met roze stranden. De perfect gebalanceerde mix van onder andere bloemen en lichte citrus zorgen voor een uitnodigende geur. Geurnoten: citrus, vanille en licht-zoete bloemen

€18,50
Red Apple Wreath Small Pillar
Uitverkocht

Red Apple Wreath Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De klassieke geur van een kerstkrans, heerlijk warm en zoet! Geurnoten: dennen, kaneel en rode appel.

€18,50

Red Raspberry Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De verleidelijke geur van eigengemaakte frambozenjam. Zoet en onweerstaanbaar! Geurnoten: verse frambozen.

€18,50

Shea Butter Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Shea Butter komt van oorsprong uit Ghana. Daar worden deze noten met de hand verwerkt tot een zachte crème met een herkenbare, poederige geur. Naast dat de crème geweldig is voor je huid, werkt de geur ook zeer ontspannend. Ervaar ...

€18,50
Yankee Candle Snow In Love Small Pillar
Uitverkocht

Snow In Love Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Wordt verliefd op deze prachtig samengestelde geur. Kalmerende geuren uit het bos, winterse fris-heid en poedersneeuw zorgen voor een ongekend lekkere geursensatie die geschikt is voor werkelijk ieder seizoen.

€18,50

Vanilla Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Deze bijzondere geur is zowel zoet als ingetogen. Tevens zorgt de subtiele hint van witte muskus voor een poederige ondertoon. Geurnoten: vanilleorchidee, vanille en witte muskus.

€18,50