Yanke Candle Surprise Snowfall

Yanke Candle Surprise Snowfall

Yanke Candle Surprise Snowfall

Yankee Candle Surprise Snowfall laat je genieten van wervelende sneeuwvlokken die de frisse winterlucht opfleurt door de geuren van verbena, zilverspar en winterfruit.

Yankee Candle Surprise Snowfall is afkomstig uit de geurgroep Fresh & Clean.

Samenstelling geuren:

Top : Vlierbes, Verbena, Rozemarijn

Mid : Zilverspar, Wild Mos

Basis: Witte Ceder, Rosemarijn

De Top Note zal zorgen voor de eerste indruk van de geur, de Middel Note is het hart van de geur en maakt elke geur uniek, de Base Note zal zich vermengen met de Middel Note om een langdurige indruk te creëren.

De Yankee Candle Surprise Snowfall is in Nederland en België beschikbaar als : Large Jar, Medium Jar, Small Jar, Theelichten en als Votive.

block
block
Min: €0 Max: €30
Yankee Candle Surprise Snowfall Large Jar
Uitverkocht

Surprise Snowfall Large Jar

Brandtijd 150 uur. Yankee Candle Surprise Snowfall Large Jar is een feestelijke geur, geniet van vallende sneeuw en ervaar daar mee de aangename winterlucht.

€29,75
Yankee Candle Surprise Snowfall Medium Jar
Uitverkocht

Surprise Snowfall Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Yankee Candle Surprise Snowfall Medium Jar is een feestelijke geur, geniet van vallende sneeuw en ervaar daar mee de aangename winterlucht.

€24,75
Yankee Candle Surprise Snowfall Small Jar
Uitverkocht

Surprise Snowfall Small Jar

Brandtijd 40 uur. Yankee Candle Surprise Snowfall Small Jar is een feestelijke geur, geniet van vallende sneeuw en ervaar daar mee de aangename winterlucht.

€12,95

Surprise Snowfall Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Yankee Candle Surprise Snowfall Theelichten is een feestelijke geur, geniet van vallende sneeuw en ervaar daar mee de aangename winterlucht.

€9,95

Surprise Snowfall Votive

Brandtijd 15 uur. Yankee Candle Surprise Snowfall Votive is een feestelijke geur, geniet van vallende sneeuw en ervaar daar mee de aangename winterlucht.

€2,60