Sicilian Lemon

Sicilian Lemon

Heldere en zonnige citroenen zorgen voor een geweldige mix van natuurlijk zoet en fris. Waan jezelf op een tropisch strand en geniet!

block
block
Min: €0 Max: €25
Yankee Candle Sicilian Lemon Medium Jar
Uitverkocht

Sicilian Lemon Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Heldere en zonnige citroenen zorgen voor een geweldige mix van natuurlijk zoet en fris. Waan jezelf op een tropisch strand en geniet! Geurnoten: Siciliaanse citroen.

€24,75

Sicilian Lemon Small Jar

Brandtijd 40 uur. Heldere en zonnige citroenen zorgen voor een geweldige mix van natuurlijk zoet en fris. Waan jezelf op een tropisch strand en geniet! Geurnoten: Siciliaanse citroen.

€12,95

Sicilian Lemon Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Heldere en zonnige citroenen zorgen voor een geweldige mix van natuurlijk zoet en fris. Waan jezelf op een tropisch strand en geniet! Geurnoten: Siciliaanse citroen.

€9,95
Yankee Candle Sicilian Lemon Melt Cup
Uitverkocht

Sicilian Lemon Melt Cup

Brandtijd 24 uur. Yankee Candle Sicilian Lemon, Heldere en zonnige citroenen zorgen voor een geweldige mix van natuurlijk zoet en fris. Waan jezelf op een tropisch strand en geniet!

€5,99

Sicilian Lemon Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Heldere en zonnige citroenen zorgen voor een geweldige mix van natuurlijk zoet en fris. Waan jezelf op een tropisch strand en geniet! Geurnoten: Siciliaanse citroen.

€2,60

Sicilian Lemon Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Heldere en zonnige citroenen zorgen voor een geweldige mix van natuurlijk zoet en fris. Waan jezelf op een tropisch strand en geniet! Geurnoten: Siciliaanse citroen.

€1,99