Serengeti Sunset

Serengeti Sunset

Geniet van een betoverende zonsondergang met deze overheelijke geur. Een spannende mix van geurnoten zorgt voor een ongekende geursensatie.

block
block
Min: €0 Max: €30

Serengeti Sunset Large Jar

Brandtijd 150 uur. Geniet van een betoverende zonsondergang met deze overheelijke geur. Een spannende mix van geurnoten zorgt voor een ongekende geursensatie. Geurnoten: vers fruit, citrus, lotusbloem en amber.

€29,75

Serengeti Sunset Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Geniet van een betoverende zonsondergang met deze overheelijke geur. Een spannende mix van geurnoten zorgt voor een ongekende geursensatie. Geurnoten: vers fruit, citrus, lotusbloem en amber.

€24,75

Serengeti Sunset Small Jar

Brandtijd 40 uur. Geniet van een betoverende zonsondergang met deze overheelijke geur. Een spannende mix van geurnoten zorgt voor een ongekende geursensatie. Geurnoten: vers fruit, citrus, lotusbloem en amber.

€12,95

Serengeti Sunset Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Geniet van een betoverende zonsondergang met deze overheelijke geur. Een spannende mix van geurnoten zorgt voor een ongekende geursensatie. Geurnoten: vers fruit, citrus, lotusbloem en amber.

€9,95

Serengeti Sunset Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Geniet van een betoverende zonsondergang met deze overheelijke geur. Een spannende mix van geurnoten zorgt voor een ongekende geursensatie. Geurnoten: vers fruit, citrus, lotusbloem en amber.

€2,60

Serengeti Sunset Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Geniet van een betoverende zonsondergang met deze overheelijke geur. Een spannende mix van geurnoten zorgt voor een ongekende geursensatie. Geurnoten: vers fruit, citrus, lotusbloem en amber.

€1,99