Riviera Escape

Riviera Escape

De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels.

block
block
Min: €0 Max: €20
Yankee Candle Riviera Escape Medium Jar
Uitverkocht
-25%

Riviera Escape Medium Jar

Brandtijd 90 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€24,75 €18,55

Riviera Escape Small Jar

Brandtijd 40 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€12,95 €9,70
Yankee Candle Riviera Escape Theelichten
Uitverkocht

Riviera Escape Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€9,95

Riviera Escape Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€2,60

Riviera Escape Tart

Geurt 8 tot 12 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€1,99