Riviera Escape

Riviera Escape

De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels.

block
block
Min: €0 Max: €30

Riviera Escape Large Jar

Brandtijd 150 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€29,75

Riviera Escape Medium Jar

Brandtijd 90 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€24,75

Riviera Escape Small Jar

Brandtijd 40 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€12,95

Riviera Escape Large Pillar

Brandtijd 140 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€27,50

Riviera Escape Medium Pillar

Brandtijd 85 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€22,50

Riviera Escape Small Pillar

Brandtijd 45 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€18,50

Riviera Escape Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€11,25

Riviera Escape Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€2,65

Riviera Escape Tart

Geurt 8 tot 12 uur. De geur van de kust! Geniet van de geur van weelderig bloeiende bloesems op een zomerse dag in de Mediterraanse heuvels. Geurnoten: oceaan, diverse soorten bloesem, zilte zeegras en amber.

€1,99