Olive & Thyme

Olive & Thyme

Deze frisse en kruidige geur doet je denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee.

block
block
Min: €0 Max: €30

Olive & Thyme Large Jar

Brandtijd 150 uur. De frisse en kruidige geur doet je denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee. Geurnoten: olijfbladeren, citroen, sinaasappel, tijm en musk.

€29,75

Olive & Thyme Medium Jar

Brandtijd 90 uur. De frisse en kruidige geur doet je denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee. Geurnoten: olijfbladeren, citroen, sinaasappel, tijm en musk.

€24,75

Olive & Thyme Small Jar

Brandtijd 40 uur. De frisse en kruidige geur doet je denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee. Geurnoten: olijfbladeren, citroen, sinaasappel, tijm en musk.

€12,95

Olive & Thyme Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. De frisse en kruidige geur doet je denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee. Geurnoten: olijfbladeren, citroen, sinaasappel, tijm en musk.

€9,95

Olive & Thyme Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. De frisse en kruidige geur doet je denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee. Geurnoten: olijfbladeren, citroen, sinaasappel, tijm en musk.

€2,60

Olive & Thyme Tart

Geurt 8 tot 12 uur. De frisse en kruidige geur doet je denken aan een vakantie aan de Middellandse Zee. Geurnoten: olijfbladeren, citroen, sinaasappel, tijm en musk.

€1,99