Capp. Truffle

Capp. Truffle

Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Hou je van volle, romige geuren? Dan is dit zeker wat voor jou!

block
block
Min: €0 Max: €30

Cappuccino Truffle Large Jar

Brandtijd 150 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€29,75

Cappuccino Truffle Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€24,75

Cappuccino Truffle Small Jar

Brandtijd 40 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€12,95

Cappuccino Truffle Large Pillar

Brandtijd 140 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€27,50

Cappuccino Truffle Medium Pillar

Brandtijd 85 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€22,50

Cappuccino Truffle Small Pillar

Brandtijd 45 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€18,50

Cappuccino Truffle Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€11,25
Cappuccino Truffle Votive
Uitverkocht
-26%

Cappuccino Truffle Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€2,65 €1,95

Cappuccino Truffle Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Waan je in een luxe chocolaterie in Parijs met de overheerlijke geur van bon bons. Geurnoten: koffie, chocolade, suiker en vanille.

€1,99