Autumn Night

Autumn Night

De herfstavond nodigt je uit met de magie van aardse tonen en dromerige intermezzo's van lavendel en bosgeuren.

block
block
Min: €0 Max: €30
Yankee Candle Autumn Night Large Jar
Uitverkocht

Autumn Night Large Jar

Brandtijd 150 uur. De herfstavond nodigt je uit met de magie van aardse tonen en dromerige intermezzo's van lavendel en bosgeuren. Geurnoten: bergamot, grapefruit, zwarte peper, lavendel, esdoornblad, vetiver en eikenhout.

€29,75
Yankee Candle Autumn Night Medium Jar
Uitverkocht

Autumn Night Medium Jar

Brandtijd 90 uur. De herfstavond nodigt je uit met de magie van aardse tonen en dromerige intermezzo's van lavendel en bosgeuren. Geurnoten: bergamot, grapefruit, zwarte peper, lavendel, esdoornblad, vetiver en eikenhout.

€24,75
Yankee Candle Autumn Night Small Jar
Uitverkocht

Autumn Night Small Jar

Brandtijd 40 uur. De herfstavond nodigt je uit met de magie van aardse tonen en dromerige intermezzo's van lavendel en bosgeuren. Geurnoten: bergamot, grapefruit, zwarte peper, lavendel, esdoornblad, vetiver en eikenhout.

€12,95
Yankee Candle Autumn Night Theelichten
Uitverkocht

Autumn Night Theelichten

Brandtijd 6 uur per stuk. De herfstavond nodigt je uit met de magie van aardse tonen en dromerige intermezzo's van lavendel en bosgeuren. Geurnoten: bergamot, grapefruit, zwarte peper, lavendel, esdoornblad, vetiver en eikenhout.

€9,95
Yankee Candle Autumn Night Tart
Uitverkocht

Autumn Night Tart

Brandtijd 8-12 uur. De herfstavond nodigt je uit met de magie van aardse tonen en dromerige intermezzo's van lavendel en bosgeuren. Geurnoten: bergamot, grapefruit, zwarte peper, lavendel, esdoornblad, vetiver en eikenhout.

€1,99