Angels Wings

Angels Wings

Angel's Wings van Yankee Candle doet je denken aan een poederig en delicaat parfum. Met geurnoten van onder andere vanille, suiker en bloemblaadjes is Angel's Wings de perfecte mix van zoet en zacht.

block
block
Min: €0 Max: €30

Angels Wings Large Jar

Brandtijd 150 uur. Deze geur doet je denken aan een luxe en zacht parfum. Een licht-zoete en poederige geur geschikt voor ieder moment van de dag.

€29,75

Angels Wings Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Deze geur doet je denken aan een luxe en zacht parfum. Een licht-zoete en poederige geur geschikt voor ieder moment van de dag. Geurnoten: suiker, bloemblaadjes en vanille.

€24,75

Angels Wings Small Jar

Brandtijd 40 uur. Deze geur doet je denken aan een luxe en zacht parfum. Een licht-zoete en poederige geur geschikt voor ieder moment van de dag. Geurnoten: suiker, bloemblaadjes en vanille.

€12,95

Angels Wings Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Deze geur doet je denken aan een luxe en zacht parfum. Een licht-zoete en poederige geur geschikt voor ieder moment van de dag. Geurnoten: suiker, bloemblaadjes en vanille.

€9,95

Angels Wings Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Deze geur doet je denken aan een luxe en zacht parfum. Een licht-zoete en poederige geur geschikt voor ieder moment van de dag. Geurnoten: suiker, bloemblaadjes en vanille.

€2,60

Angels Wings Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Deze geur doet je denken aan een luxe en zacht parfum. Een licht-zoete en poederige geur geschikt voor ieder moment van de dag. Geurnoten: suiker, bloemblaadjes en vanille.

€1,99