Amber Moon

Amber Moon

Laat je verrassen door Amber Moon van Yankee Candle. Deze warme, hout-achtige geur is perfect voor bij een ontspannen avondje op de bank.

block
block
Min: €0 Max: €35
Amber Moon Large Jar
Uitverkocht

Amber Moon Large Jar

Brandtijd 150 uur. Met geurnoten van onder andere sandelhout kan het niet anders dan dat Amber Moon een heerlijk warme en luxe geur is. Perfect voor bij een avondje op de bank! Geurnoten: amber, patchoeli en sandelhout.

€29,75

Amber Moon Medium Jar

Brandtijd 90 uur. Met geurnoten van onder andere sandelhout kan het niet anders dan dat Amber Moon een heerlijk warme en luxe geur is. Perfect voor bij een avondje op de bank! Geurnoten: amber, patchoeli en sandelhout.

€24,75
Amber Moon Small Jar
Uitverkocht

Amber Moon Small Jar

Brandtijd 40 uur. Met geurnoten van onder andere sandelhout kan het niet anders dan dat Amber Moon een heerlijk warme en luxe geur is. Perfect voor bij een avondje op de bank! Geurnoten: amber, patchoeli en sandelhout.

€12,95

Amber Moon Theelichten

Brandtijd 4 tot 6 uur per stuk. Met geurnoten van onder andere sandelhout kan het niet anders dan dat Amber Moon een heerlijk warme en luxe geur is. Perfect voor bij een avondje op de bank! Geurnoten: amber, patchoeli en sandelhout.

€11,25

Amber Moon Votive

Brandtijd 12 tot 15 uur. Met geurnoten van onder andere sandelhout kan het niet anders dan dat Amber Moon een heerlijk warme en luxe geur is. Perfect voor bij een avondje op de bank! Geurnoten: amber, patchoeli en sandelhout.

€2,65

Amber Moon Tart

Geurt 8 tot 12 uur. Met geurnoten van onder andere sandelhout kan het niet anders dan dat Amber Moon een heerlijk warme en luxe geur is. Perfect voor bij een avondje op de bank! Geurnoten: amber, patchoeli en sandelhout.

€1,99

Reed Diffuser Amber Moon 240 ml

Geurafgifte 16 Weken Yankee Candle Reed Diffuser Amber Moon 240 ml, draai om de week de stokjes om voor de meest ideale geurverspreiding.

€32,95

Amber Moon Melt Cup

Brandtijd 24 uur. Met geurnoten van onder andere sandelhout kan het niet anders dan dat Amber Moon een heerlijk warme en luxe geur is. Perfect voor bij een avondje op de bank!

€5,99