Macaron Collectie

Macaron Collectie
Woodwick Macaron collectie zijn kaarsen die zijn gemaakt aan de hand van de populaire macaron koekjes.

De Macaron collectie van Woodwick zijn verkrijgbaar in de geuren: Berry, Coconut, Lavender, Pineapple, Pistachio en Tiramisu.
block
block
Min: €0 Max: €25

Woodwick Pineapple Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Pineapple Macaron is de heerlijke geur van verse annanas gecombineerd met de geur van zacht romige macaron koekjes.

€23,95
Woodwick Woodwick Coconut Macaron
Uitverkocht

Woodwick Coconut Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Coconut Macaron is de geur van fruitige tropische kokos, deze geur is aangevulde met de bekende macaron koekjes geur.

€23,95
Woodwick Woodwick Tiramisu Macaron
Uitverkocht

Woodwick Tiramisu Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Tiramisu Macaron is de geur van het oorspronkelijke Italiaanse Tiramisu dessert aangevuld met de geur van macaron koekjes.

€23,95

Woodwick Pistachio Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Pistachio Macaron is een lekkere pistache geur gecombineerd met de geur van zacht romige koekjes.

€23,95
Woodwick Woodwick Lavender Macaron
Uitverkocht

Woodwick Lavender Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Lavender Macaron is een volle lavender geur gecombineerd met de geur van zacht romige koekjes.

€23,95
Woodwick Woodwick Berry Macaron
Uitverkocht

Woodwick Berry Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Berry Macaron is de zoetige geur van rode bessen gecombineerd met de geur van zacht romige koekjes.

€23,95