Boudoir Collectie

Boudoir Collectie
Omdat vrouwen houden van sfeer en smaak ontwierp WoodWick de Woodwick Boudoir Collectie Geurkaarsen.

De geuren uit de Woodwick Boudoir collectie zijn elegant en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Geurkaarsen uit deze collectie worden geleverd in een fraai bewekrt glas en zijn voorzien van een mooie houten deksel.

De Boudoir Collectie van Woodwick is verkrijgbaar in zes verschillende geuren: Lasting Love, Quiet Bliss, Satin Sheets, Sultry Spice, Terrace Breeze en Warm Slumber.


block
block
Min: €0 Max: €25

Woodwick Lasting Love

Brandtijd 60 uur. Woodwick Lasting Love is de warme romantische geur met een mix van witte violet en mimosa. Hier aan toegevoegd is een kleine tint sprankelende bergamot.

€22,95

Woodwick Quiet Bliss

Brandtijd 60 uur. Woodwick Quiet Bliss is een heerlijke serene mix van zachte witte pruim en jasmijn met slechts een kus van de roos.

€22,95

Woodwick Sultry Spice

Brandtijd 60 uur. Woodwick Sultry Spice geurkaarsen laten je genieten van een elegante mix van vanille en kruidnagel die is verwarmd door een basis van amber en sandelhout.

€22,95
Woodwick Woodwick Terrace Breeze
Uitverkocht

Woodwick Terrace Breeze

Brandtijd 60 uur. Woodwick Terrace Breeze geurkaarsen begeven je naar een geheim terras wat is omringd door een grote groene tuin met de volle rijke geuren van eikenhout.

€22,95

Woodwick Warm Slumber

Brandtijd 60 uur. Woodwick Warm Slumber uit de Boudoir Collectie verlichten je zintuigen met een geweldig dromerige oosterse mix van volle warme houtsoorten en een tint zachte vanille.

€22,95

Woodwick Satin Sheets

Brandtijd 60 uur. Woodwick Satin Sheets wijst je de weg naar een zalige nacht van pure comfort det de geur van rustgevende Franse lavendel met een klein vleugje vanille.

€22,95