Windowsill Herbs

Windowsill Herbs

WoodWick Windowsill Herbs Geurkaarsen

WoodWick Windowsill Herbs ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

De WoodWick Windowsill Herbs Geurkaarsen zijn in Nederland en Belgie leverbaar als: Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HearthWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt.
block
block
Min: €0 Max: €25

Large Windowsill Herbs

Brandtijd 130 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€29,95 €22,45

Medium Windowsill Herbs

Brandtijd 60 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€19,95 €14,95
Woodwick Mini Windowsill Herbs
Uitverkocht
-25%

Mini Windowsill Herbs

Brandtijd 20 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€11,95 €8,95
Woodwick Ellipse Windowsill Herbs
Uitverkocht
-25%

Ellipse Windowsill Herbs

Brandtijd 50 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€32,95 €24,75

Wax Melt Windowsill Herbs

Geurt 10 tot 12 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€2,50 €1,90