Woodwick Willow

Woodwick Willow

Woodwick Willow

Woodwick Willow is een volle maar toch zachte groene geur met als hoofdgeur wilgenbloesems.

Deze Willow van Woodwick word compleet gemaakt door de licht verfrissende geur van koele wateren.

Om tot de geur Willow te komen maakte de makers van woodwick gebruikt van de volgende geuren: sprankelende mandarijn, vers geplukte aalbessen, tangerine schil, bosbessen, akkerkruid bloemblaadjes en blond hout.

Willow van Woodwick is in Nederland en Belgie leverbaar als: Willow Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, Ellipse HearthWick Flame, en als Mini Wax Melt

block
block
Min: €0 Max: €35

Large Willow

Brandtijd 130 uur. WoodWick Large Candle Willow is een aangename verfrissende groene geur die is gecombineerd met wat tinten wilgenbloesem en verfrissend koel water.

€32,95

Medium Willow

Brandtijd 60 uur. WoodWick Medium Candle Willow is een aangename verfrissende groene geur die is gecombineerd met wat tinten wilgenbloesem en verfrissend koel water.

€24,75

Mini Willow

Brandtijd 20 uur. WoodWick Mini Candle Willow is een aangename verfrissende groene geur die is gecombineerd met wat tinten wilgenbloesem en verfrissend koel water.

€11,95

Ellipse Willow

Brandtijd 50 uur. WoodWick Willow Ellipse is een aangename verfrissende groene geur die is gecombineerd met wat tinten wilgenbloesem en verfrissend koel water.

€32,95

Smart Gel Willow

Brandtijd 40 - 50 uur WoodWick Smart Gel Willow is een aangename verfrissende groene geur die is gecombineerd met wat tinten wilgenbloesem en verfrissend koel water.

€13,95