Tropical Oasis

Tropical Oasis
Woodwick Tropical Oasis is varen naar een tropisch eiland en genieten van de geur van tropische vruchten, kokosnoot en blauw zeewater. Time to relax!

De Tropical Oasis van Woodwick is verkrijgbaar als: Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse, Heartwick Flame Ellipse Sanded en als Mini Wax Melt.
block
block
Min: €0 Max: €35

Large Tropical Oasis

Brandtijd 130 uur. Vaar mee naar een tropisch eiland en geniet van de geur van tropische vruchten, kokosnoot en blauw zeewater. Time to relax!

€29,95
Woodwick Medium Tropical Oasis
Uitverkocht

Medium Tropical Oasis

Brandtijd 60 uur. Vaar mee naar een tropisch eiland en geniet van de geur van tropische vruchten, kokosnoot en blauw zeewater. Time to relax!

€19,95
Woodwick Mini Tropical Oasis
Uitverkocht

Mini Tropical Oasis

Brandtijd 20 uur. Vaar mee naar een tropisch eiland en geniet van de geur van tropische vruchten, kokosnoot en blauw zeewater. Time to relax!

€11,95

Ellipse Tropical Oasis

Brandtijd 50 uur. Vaar mee naar een tropisch eiland en geniet van de geur van tropische vruchten, kokosnoot en blauw zeewater. Time to relax!

€32,95
Woodwick Wax Melt Tropical Oasis
Uitverkocht

Wax Melt Tropical Oasis

Geurt 10 tot 12 uur. Vaar mee naar een tropisch eiland en geniet van de geur van tropische vruchten, kokosnoot en blauw zeewater. Time to relax!

€2,50