Woodwick Dark Poppy

Woodwick Dark Poppy

Woodwick Dark Poppy

WoodWick Dark Poppy, is een van de licht warme geuren, geniet van deze kalmerende geursamenstelling, die is gebaseerd op de donkere klaproos.
 
De Dark Poppy is gemaakt van prima gebalanceerde samen komende geuren van teak en papaver, de geur word afgerond met wat amber en een kleine vleug citruskruiden.
 
Dark Poppy van WoodWick is in Nederland en Belgie leverbaar als: Dark Poppy Large Candle, Mediium Candle, Mini Candle, Ellipse HeartWick Flame, Petite Candle en als Wax Melt
block
block
Min: €0 Max: €35

Large Dark Poppy

Brandtijd 130 uur. WoodWick Large Candle Dark Poppy is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€32,95

Medium Dark Poppy

Brandtijd 60 uur. WoodWick Medium Candle Dark Poppy is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€21,95

Mini Dark Poppy

Brandtijd 20 uur. WoodWick Mini Candle Dark Poppy is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€11,95

Ellipse Dark Poppy

Brandtijd 50 uur. WoodWick Dark Poppy Ellipse is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€34,95