Cranberry Cider

Cranberry Cider

Woodwick Cranberry Cider

Woodwick Cranberry Cider is de geur van klassieke cranberry die is gecombineerd met appel, een vleugje kruid voor een warme maar toch ook heerlijk heldere berry cider.

De geur Woodwick Cranberry Cider is in Nederland en Belgie verkirjgbaar als: Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HearthWick Flame Ellips en als Mini Wax Melt.
block
block
Min: €0 Max: €35

Large Cranberry Cider

Brandtijd 130 uur. De klassieke geur van veenbessen gecombineerd met verschillende soorten kruiden. Voor een heerlijk aangename avond.

€29,95

Medium Cranberry Cider

Brandtijd 60 uur. De klassieke geur van veenbessen gecombineerd met verschillende soorten kruiden. Voor een heerlijk aangename avond.

€19,95

Mini Cranberry Cider

Brandtijd 20 uur. De klassieke geur van veenbessen gecombineerd met verschillende soorten kruiden. Voor een heerlijk aangename avond.

€11,95

Ellipse Cranberry Cider

Brandtijd 50 uur. De klassieke geur van veenbessen gecombineerd met verschillende soorten kruiden. Net een warm dekentje op een koude winterdag!

€32,95

Wax Melt Cranberry Cider

Geurt 10 tot 12 uur. De klassieke geur van veenbessen gecombineerd met verschillende soorten kruiden. Net een warm dekentje op een koude winterdag!

€2,50