Woodwick Tiramisu Macaron Candle

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje.

Woodwick Tiramisu Macaron is de geur van het oorspronkelijke Italiaanse Tiramisu dessert aangevuld met de geur van macaron koekjes.

€23,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • Woodwick Tiramisu Macaron Candle 

  Deze Tiramisu Macaron Candle van Woodwick word geleverd in een mooi doorzichtig glas wat later eventueel nog als schaal gebruikt kan worden.

  De maten van het glas zijn: breed 15 cm en hoog 7,5 cm

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Woodwick Woodwick Berry Macaron

Woodwick Berry Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Berry Macaron is de zoetige geur van rode bessen gecombineerd met de geur van zacht romige koekjes.

€23,95
Woodwick Woodwick Pineapple Macaron

Woodwick Pineapple Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Pineapple Macaron is de heerlijke geur van verse annanas gecombineerd met de geur van zacht romige macaron koekjes.

€23,95
Woodwick Woodwick Pistachio Macaron

Woodwick Pistachio Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Pistachio Macaron is een lekkere pistache geur gecombineerd met de geur van zacht romige koekjes.

€23,95
Woodwick Woodwick Lavender Macaron

Woodwick Lavender Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Lavender Macaron is een volle lavender geur gecombineerd met de geur van zacht romige koekjes.

€23,95
Woodwick Woodwick Coconut Macaron

Woodwick Coconut Macaron

Brandtijd 20 uur.De kaars heeft 3 lonten welke knisperen als een haardvuurtje. Woodwick Coconut Macaron is de geur van fruitige tropische kokos, deze geur is aangevulde met de bekende macaron koekjes geur.

€23,95